Vanaf 30 april 20% korting bij alle pre-orders!

Oer Hollands.
Oer degelijk.

Kryger Sports is jouw startpunt voor een betere, snellere work-outroutine. 

Ons Nederlandse team heeft één kraakhelder doel: zorgen dat jij in optimale vorm kan blijven, zonder dat je agenda daar onder lijdt.  

Een kryger heeft zelf de controle.

Je lichaam is je meest kostbare bezit. Wij geloven dat niets jou in de weg mag staan om daar goed voor te zorgen.

Met onze Home-Gym-set in huis, ben je echt de baas over je fitheid en figuur. Geen lockdown, orkaan, black-out of volle agenda die jou van je schema afhoudt!

"Sporten zonder rompslomp, daar staan we voor."

Thijs, oprichter

Coated gietijzer Halterset 30KG

Snelspanklem

Halterschijf 2.5kg

Halterschijf 1.25kg

Halterstang 35cm

Halterstang 120cm

4x

8x

4x

2x

Onze lange halterstang(120cm) is nog niet los te koop. Deze halterstang wordt al wel meegeleverd bij de cashback-bundel.

Kies je voor de optie om je pre-orderkorting in de vorm van cashback te krijgen? Dan krijg je de lange halterstang gratis bij je nieuwe Home Gym Set!

Optioneel

Menig fitnessmerk wil je doen geloven dat je bizar veel gewichten nodig hebt om te trainen. Wij denken daar anders over.

Door de work-outprogramma’s in onze app kun je met deze set zelfs een kast van een vent worden. Wil je gewoon wat breder worden dan de gemiddelde man? Dan is dit dus echt meer dan voldoende!

Het vintage design komt goed tot z’n recht in vrijwel elk interieur. Daardoor kun je ze ook wat langer laten rondslingeren na je training.

Lees verder

Coated gietijzer Halterset 30KG

30KG is ruim voldoende om mee te trainen, zelfs als je een kast wilt worden. Uiteraard is bij het design van de set rekening gehouden met gebruik binnenshuis.

Dat geldt voor praktische zaken als formaat, maar ook voor het uiterlijk van de halterset. De dubbele coating geeft niet alleen  mooie finish, maar voorkomt ook roestplekken!