Vanaf 30 april 20% korting bij alle pre-orders!

Retourneren of annuleren

Neem de tijd om je nieuwe gym uit te proberen. Bij ons mag je ruim 100 dagen testen of onze Home Gym voldoet aan jouw verwachtingen. 

Is het toch niet wat je er van ad verwacht, dan staat hieronder wat je kunt doen.

1. Log in
2. 'Bestellingen'
Refund
Inloggen
Bij het plaatsen van je bestelling maak je automatisch een klantaccount aan.

Log in op dat account om de bestelling te annuleren.
Annuleren
Klik op 'bestellingen' en annuleer je bestelling aan met het formulier.

katsjing!
Zodra je retourzending in goede is ontvangen maken we het geld aan je over.

Mobile only!

Onze website is alleen mobiel bereikbaar. Door de webshop alleen voor mobiel te ontwikkelen besparen we fors op developmentkosten en dat merk je in onze prijzen!

Scan QR om de pagina op je mobiel te openen

QR Code https://krygersports.nl/retour-garantie/

Coated gietijzer Halterset 30KG

Snelspanklem

Halterschijf 2.5kg

Halterschijf 1.25kg

Halterstang 35cm

Halterstang 120cm

4x

8x

4x

2x

Onze lange halterstang(120cm) is nog niet los te koop. Deze halterstang wordt al wel meegeleverd bij de cashback-bundel.

Kies je voor de optie om je pre-orderkorting in de vorm van cashback te krijgen? Dan krijg je de lange halterstang gratis bij je nieuwe Home Gym Set!

Optioneel

Menig fitnessmerk wil je doen geloven dat je bizar veel gewichten nodig hebt om te trainen. Wij denken daar anders over.

Door de work-outprogramma’s in onze app kun je met deze set zelfs een kast van een vent worden. Wil je gewoon wat breder worden dan de gemiddelde man? Dan is dit dus echt meer dan voldoende!

Het vintage design komt goed tot z’n recht in vrijwel elk interieur. Daardoor kun je ze ook wat langer laten rondslingeren na je training.

Lees verder

Coated gietijzer Halterset 30KG

30KG is ruim voldoende om mee te trainen, zelfs als je een kast wilt worden. Uiteraard is bij het design van de set rekening gehouden met gebruik binnenshuis.

Dat geldt voor praktische zaken als formaat, maar ook voor het uiterlijk van de halterset. De dubbele coating geeft niet alleen  mooie finish, maar voorkomt ook roestplekken!